Min Konto

Log ind

Ofte stillede spørgsmål

Zenzation spritdispenser stander anvender en egen og speciel udviklet hygiejnisk slangepumpe, der sikre anvendelse af både gel og håndsprit. Man kan individuelt indstille Zenzation til at give den helt rigtige mængde håndsprit eller gel. Den 5 liters kapacitet sikre minimalt arbejde med at genopfylde. 5 liters dunken sættes på en holder med glideskinner og skubbes let ind i det aflåselige stålkabinet.

Man kan anvende hvilken som helst sprit eller gel i en Zenzation spritdispenser stander. Sundhedsstyrelsen anbefaler gel eller sprit med min. 80% alkohol og at man får udleveret nok sprit eller gel til en ”håndvask” i min. 30 sekunder. Vi levere gerne duftneutralt og godkendt sprit og gel i 5 liters dunke.

Slangepumpen udleverer håndsprit eller gel ved at pumpe i urets retning. Når udleveringen er slut ”bakker” pumpen en anelse og ”suger” dermed eventuelle dråber af sprit eller det tungere gel tilbage i udleveringsstudsen. Dermed undgår man dryp.

Zenzation har monteret en sensor, der detekterer en hånd i den rigtige afstand fra sprit/gel udleveringsstudsen. Dermed er Zenzation spritdispenser standeren berøringsfri, og i kombination med vores egenudviklede slangepumpen er hele udleveringssystemet fra dunk til hånd berøringsfri og fuldt ud hygiejnisk.

Ja, det kan man. Batteriet er et ”long-life” genopladeligt 12V blybatteri. Vi har valgt et blybatteri fordi det sammen med sprit er det allermest sikre (Litium batterier kan udvikle meget varme og gå i brand). De 4 dioder foran på Zenzation spritdispenser standeren indikere batteriniveauet. Er Zenzation tilsluttet netstrøm vil de 4 dioder lyse hele tiden.

Afhængig af forbrug skulle batteriet gerne holde 1 uges tid før det skal genoplades. Det tager ca. 8 timer at genoplade batteriet, så enten sættes batteriet til genopladning om aftenen eller kan man altid med fordel købe et ekstra batteri.

Du kan vælge at genopfylde eller blot udskifte den 5 liters dunk, placeret i en holder på glideskinner i det aflåselige kabinet i spritdispenser standeren. I fronten af Zenzation er der en udfræset rille dækket af plexiglas hvor håndspritdunken placeres op imod. Dermed kan man altid udefra se den mængde sprit der er tilbage i dunken.

Zenzation håndsprit standeren er designet af danskere og produceres udelukkende i Odense, Danmark. Pumpen og alle ståldele er producerede i Danmark og alle andre komponenter er indkøbt hos forhandlere i Danmark.

Vi tilpasser gerne Zenzation spritdispenser stander til dit behov hvad enten der er tale om et påtrykt logo eller et lasergraveret logo i den børstede rustfri stålfront.

Zenzation er en serieproduceret spritdispenser stander. Vi har dermed altid Zenzation på lager for øjeblikkelig levering. Vi leverer gerne selv, installere og indstiller Zenzation til jeres behov, og sikrer at alt er som det skal være. God service er en del af Zenzation oplevelsen.

Meget enkelt er det fordi vi har brugt de allerbedste materialer og konstruktioner i Zenzation. Der er kælet for alle detaljer og designet sikre ikke kun en æstetisk oplevelse, men i høj grad også en meget funktionel sanitizer, der er designet med udgangspunkt i faste værdier som holdbarhed, pålidelighed og nøjagtighed. Vi har i 30 år været kendt for vores service og for at designe og producere produkter, der holder.

Spar op til 40.000 kr. om året med en Zenzation

Hvad koster en typisk spritdispenser stander i drift?

Vi har lavet en kalkulation på, hvad en standard spritdispenser stander med 1 liters kapacitet koster i forbrug af tid i forhold til en af vores Zenzation spritdispenser stander, som har hele 5 liters kapacitet. Vi har i vores regnestykke ikke medregnet forbrug af håndsprit eller gel, selvom det selvfølgeligt er billigere at købe en 5 liters dunk end en 1 liters dunk.

Den store forskel i regnestykket er den ekstra arbejdstid, der er forbundet med at håndtere en typisk 1 liters dispenser ift. en Zenzation 5 liters spritdispenser stander. For at kunne regne besparelsen ud, har vi har vi spurgt nogle travle butikker i dansk detailhandel, hvor meget tid, der typisk bruges på håndtering af en 1 liters spritdispenser.

En god tommelfingerregel på et travlt sted, som har åbent 12 timer om dagen og 7 dage om ugen er, at der bruges mindst 5 minutter pr. time til påfyldning og rengøring omkring spritdispenseren ved indgangen til butikken. Med en timeløn på 150 kr. ser regnestykket ud som følger:

  • 7 dage x 12 timer x 5/60 minutter x 150 kr. = 1.050 kr. om ugen.


Det bliver altså en udgift på over 50.000 kr. om året for håndtering af en typisk 1 liters spritdispenser.

Køber butikken en Zenzation dispenser stander, vil man reducere tidsforbruget til en femtedel. Der skal nemlig kun skiftes dunk for hver 5 liter, og behovet for rengøring er i øvrigt typisk en del mindre.

Driftsregnskabet for en Zenzation spritdispenser er derfor omkring 10.000 kr. om året.

Butikken sparer dermed 40.000 kr. om året på driftsregnskabet ved at gå over til en Zenzation spritdispenser stander.