Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Før at du kan indgå aftale med os på zenzation.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Vi foretager registreringen af dine virksomheds‐ og personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Oplysningerne registreres hos CTcoin A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles virksomheds‐ og personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og kundeservice for CTcoin A/S er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til zenzation.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Besøgsstatistik

Vi bruger en besøgsstatistik på zenzation.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere zenzation.dk.